Sint geeft meer met een boek

Cadeautips in de categorie Mooie dromen

Speciaal voor alle hulpsinten heeft Sinterklaas een goede tip. Weet je hoe je kinderen echt blij kunt maken? Met een boek! Want met een boek geef je avontuur, een grote glimlach of mooie dromen cadeau. Laat je inspireren door de boekentips hieronder en koop (op tijd) bij je favoriete boekhandel.

(5)
  Mijn cadeaulijst
Voor de allerkleinsten: Bobbi vindt het reuze spannend. Hij gaat op zijn bedje staan. Ziet hij daar iets op de daken? Komen Sint en Piet eraan?
Leeftijd: <6 jaar
(12)
  Mijn cadeaulijst
Tims vader is boswachter. Hij heeft Tim van alles geleerd over het bos en de dieren die er wonen. Wanneer Tim voor zijn verjaardag een echt boswachtersuniform cadeau krijgt, is hij net als zijn vader een echte boswachter. En in het bos is altijd genoeg te doen!
Leeftijd: 7-9 jaar
(18)
  Mijn cadeaulijst
Wie weleens bang is in het donker vindt troost in het verhaal van Bram, die naar een groot, oud huis verhuist en daar maar niet in slaap kan komen…
Leeftijd: <6 jaar
(34)
  Mijn cadeaulijst
Avonturen van de dappere ridster is een bundel vol spannende en grappige verhalen over een heldhaftig meisje dat ontsnapte leeuwen terugbrengt naar de dierentuin, tasjesdieven in de kraag vat, bakkers uit bomen haalt en loslopende beelden terug op hun sokkel zet.
Leeftijd: 7-9 jaar
(3)
  Mijn cadeaulijst
Al veertig jaar lang worden er verhaaltjes over Dikkie Dik bedacht/geschreven. Dat zijn zó veel verhalen en zo veel leuke beelden dat je een jaar lang elke dag Dikkie Dik kunt voorlezen! In deze luxe feesteditie zijn 365 verhaaltjes verzameld. Een superbundel boordevol avonturen.
Leeftijd: <6 jaar
(3)
  Mijn cadeaulijst
Vierdubbel leesplezier met Vos & Haas! De prentenboeken Een buur voor Vos en Haas, Vos en Haas op zoek naar koek, Vos en Haas en het feest van Uil en Vos en Haas – Blauw is saai zijn nu opnieuw beschikbaar in één bundel.
Leeftijd: <6 jaar
(0)
  Mijn cadeaulijst
Ontdek 100 leuke ideeën om vriendelijk te zijn voor de wereld om je heen. Laat je creativiteit de vrije loop met je LEGO-stenen en doe inspiratie op om goed voor anderen, voor jezelf en voor de planeet te zorgen.
Leeftijd: 5-9 jaar
(0)
  Mijn cadeaulijst
Dit superdikke Peppa voorleesboek bevat 7 verhaaltjes van het leuke varkentje en haar familie en vriendjes. Peppa brengt haar zieke goudvis naar de dierenarts, ze leert met haar vriendinnetje Kelly zwemmen, ze gaat naar het circus en beleeft nog veel meer avonturen!
Leeftijd: <6 jaar
(19)
  Mijn cadeaulijst
In de feestelijke prenten van Mark Janssen zien we hoe zeven kinderen, verkleed als sinterklaasjes en pietjes, proberen bij de échte Sint te komen. Maar op elke prent gaat er iets mis… dus je mag raden hoe ze er op de laatste prent uitzien.
Leeftijd: <6 jaar
(11)
  Mijn cadeaulijst
Hoog in de wolken woont een klein sneeuwvlokje. Ongestoord tolt en springt het rond in de wolken, steeds harder en harder. Tot het opeens begint te vallen… Beneden loopt een meisje met haar opa. Ze kijkt op naar de lucht en vraagt zich af of het gaat sneeuwen…
Leeftijd: <6 jaar

Sinterklaas tipt...

een boek


Meer boekentips voor kinderen vind je op het Kinderboekenkanaal