De tip van Ellie.

Geef deze kerst kippenvel cadeau.

Bezorg je geliefden kippenvel met een mooie thriller. Spannende ontvoeringen, intrigerende moordzaken, snelle achtervolgingen en sluimerende familiegeheimen: met een boek geef je gegarandeerd uren leesplezier cadeau!

Cadeautips voor kippenvel

Klik op de covers voor meer informatie en recensies, log in of maak een account aan om de boeken op je cadeaulijst te zetten.

(534)
  Mijn cadeaulijst
Als aan het einde van een lange zomer de sneeuw wegsmelt in de bergen van Noord-Zweden, wordt het lichaam van een man gevonden die ongeveer twintig jaar daarvoor werd neergeschoten. De jonge rechercheur Olivia Rönning reist ernaartoe om de zaak te onderzoeken.
(1041)
  Mijn cadeaulijst
Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven.
(171)
  Mijn cadeaulijst
De gepensioneerde politieman Konráð wordt gebeld door een ouder echtpaar dat zich zorgen maakt om hun kleindochter. Ze weten dat ze drugs gebruikt en betrokken is geweest bij een smokkelactie, en nu is ze verdwenen.
(126)
  Mijn cadeaulijst
Een web van leugens en bedrog. Al van jongs af aan leeft FBI-agent Atlee Pine in onzekerheid over wat er precies is gebeurd met haar tweelingzus Mercy. Het meisje werd op zesjarige leeftijd ontvoerd en is nooit meer teruggevonden.
(100)
  Mijn cadeaulijst
Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: ‘Waar zijn de doden? Open het oog!’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, Bijbelcitaten en aantekeningen over ‘bezoekers’.
(73)
  Mijn cadeaulijst
In een sensationele moordzaak die de inwoners van Clanton, Mississippi tot op het bot verdeelt, staat één man tussen een zestienjarige verdachte en de doodstraf: advocaat Jake Brigance. Maar met zijn hardnekkige pogingen de onderste steen boven te krijgen, zet hij zijn carrière en de veiligheid van zijn gezin op het spel.
(196)
  Mijn cadeaulijst
Wederom gebruikt SJ Watson het psychologische spel waarmee hij met Voor ik ga slapen miljoenen mensen aan de bank gekluisterd hield en hij combineert dit op geraffineerde wijze met het claustrofobische gevoel van een kleine dorpsgemeenschap waar iedereen elkaar kent.
(532)
  Mijn cadeaulijst
Vijf jaar na haar verdwijning wordt het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw. De enige ooggetuige van de moord is een warrige man, die niet zeker weet wat hij gezien heeft. Joona Linna roept de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark, zodat de man onder hypnose zijn herinneringen weer kan oproepen.
(147)
  Mijn cadeaulijst
Reed Solliday heeft in zijn lange carrière bij de brandweer van Chicago nog nooit zoiets meegemaakt als de recente uitbraak van woningbranden. De branden zijn heftig, en nemen snel in aantal toe. De brandstichter lijkt bovendien op persoonlijke wraak uit.
(1100)
  Mijn cadeaulijst
Een studente is in haar eentje aan het hardlopen in het bos. Ze prent zichzelf in dat ze geen reden heeft om bang te zijn, maar ze heeft het gruwelijk mis. Een monster houdt zich schuil tussen de bomen, en hij wacht op het juiste moment om toe te slaan.

Geef deze kerst meer met een boek.


De tip van Siham en meer cadeautips voor een steuntje in de rug.

De tip van Diederik en meer cadeautips voor stof tot nadenken.

De tip van Ellie en meer cadeautips voor kippenvel.

De tip van Robert en meer cadeautips voor een brok in de keel.

De tip van Nadia en meer cadeautips voor een nieuwe smaak.

De Hebban Cadeaugids voor nog veel meer cadeau-inspiratie.

De tip van Ellie Lust

(3)
  Mijn cadeaulijst

De Hebban Crew wenst je alvast fijne feestdagen.

Elke dag een verrassing? Bezoek dan vanaf 1 december de
Hebban Adventskalender