De tip van Nadia.

Geef deze kerst een nieuwe smaak cadeau.

Voor iedereen die van lekker eten houdt is er het ideale presentje: voor de beginnende kok tot gevorderde chefs, voor de zoete bakker en keukenprinses. Laat hen nieuwe smaken ontdekken en geef een kookboek cadeau!

Cadeautips voor een nieuwe smaak

Klik op de covers voor meer informatie en recensies, log in of maak een account aan om de boeken op je cadeaulijst te zetten.

(3)
  Mijn cadeaulijst
Amazing Asia focust zich op ultiem comfort food met veel rijst, bosui en crispy toppings. Van Taiwanese gestoofde kippenrijst tot loeihete noedels uit de Chinese stad Chonqing. Van authentiek tot vernieuwend, maar altijd met smaken zoals we die uit Azië kennen.
(2)
  Mijn cadeaulijst
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland.
(16)
  Mijn cadeaulijst
In De groene bakplaat staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Snijd de groenten, verdeel over de bakplaat, ga ontspannen achterover zitten en laat de oven het werk doen.
(7)
  Mijn cadeaulijst
Echt eten staat boordevol gerechten volgens Naessens bekende, typische en favoriete methode: gematigd low carb met heel veel verse en pure ingrediënten. En, lekker meegenomen: het boek bevat veel heerlijke gezonde desserts. Maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger.
(9)
  Mijn cadeaulijst
Met Home Made Basics heeft Yvette van Boven een inspiratieboek voor iedereen gemaakt: voor jong of al iets ouder, voor iedereen die graag de basis van het koken wil leren en alles zelf wil kunnen maken. Met de recepten uit dit boek zet u het hele jaar door vers, helemaal zelfbereid, gezond en origineel eten op tafel.
(1)
  Mijn cadeaulijst
Sissend van smeltend vet, krokant door gebrande ketjap, tikkie rokerig van de houtskool. Saté is een van de geneugten des levens en ook nog eens volledig ingeburgerd in de Nederlandse eetcultuur. Denken we althans. Wordt saté bijvoorbeeld altijd met pindasaus gegeten? Welnee.
(5)
  Mijn cadeaulijst
In dit boek vind je maar liefst 125(!) zoete recepten, van taarten, cakes, cheesecakes tot toetjes en koekjes. Bakken was nou niet echt onze specialiteit, maar deze recepten zijn toch stuk voor stuk allemaal bijzonder goed gelukt. Dus als wij dit kunnen, kan iedereen deze lekkere baksels op tafel zetten.
(2)
  Mijn cadeaulijst
Lekker Fred in het Land kijkt niet verder dan de grens en neemt u mee op ontdekkingsreis in eigen provincie. Freddy beklimt 's-Neerlands hoogste bergen, trotseert onze woeste zeeën en daalt af in de druipsteengrotten van onze culinaire geschiedenis. Een zoektocht naar alleen de allerbeste lokale ingrediënten met maar één missie: Nederland terug op smaak brengen.
(0)
  Mijn cadeaulijst
Een kijk- & kookboek van de mooiste steden in Europa en daarbuiten om onze Stedenlust te stillen. De 30 beste recepten staan in dit kijk- & kookboek, van de perfecte Napolitaanse pizza, New York burger en Portugese Cataplana. Je haalt met dit boek de sfeer, geur en smaken van jouw favoriete stad in huis.
(0)
  Mijn cadeaulijst
Plantaardig Italiaans eten? Dit boek bevat 60 recepten voor overheerlijke vegan gerechten, sommige modern, andere klassiek. Van tagliatelle met champignons en truffel tot witte bonensoep met rozemarijn, van risotto met asperges tot tiramisu: Luna Trapani verwent met overheerlijk Italiaans vegan food.

Geef deze kerst meer met een boek.


De tip van Siham en meer cadeautips voor een steuntje in de rug.

De tip van Diederik en meer cadeautips voor stof tot nadenken.

De tip van Ellie en meer cadeautips voor kippenvel.

De tip van Robert en meer cadeautips voor een brok in de keel.

De tip van Nadia en meer cadeautips voor een nieuwe smaak.

De Hebban Cadeaugids voor nog veel meer cadeau-inspiratie.

De tip van Nadia Zerouali

(1)
  Mijn cadeaulijst

De Hebban Crew wenst je alvast fijne feestdagen.

Elke dag een verrassing? Bezoek dan vanaf 1 december de
Hebban Adventskalender