De tip van Robert.

Geef deze kerst een brok in de keel cadeau.

Wil je je geliefde deze Kerst verrassen met een echt persoonlijk cadeau? Kies voor een boek dat ontroert. Voor iedereen is er een passend presentje te vinden, van historische romans tot emotionele levensverhalen: met een boek geef je meer!

Cadeautips voor een brok in de keel

Klik op de covers voor meer informatie en recensies, log in of maak een account aan om de boeken op je cadeaulijst te zetten.

(155)
  Mijn cadeaulijst
De crèche is het verzetsverhaal van jonge vrouwen die in wrede omstandigheden moeten beslissen over leven en dood. Moedige vrouwen met een vurige hoop voor de toekomst - want wie een kind redt, redt de wereld.
(537)
  Mijn cadeaulijst
De kaasfabriek is een roman over liefde, keuzes, tomeloze energie en het verlangen naar leven en vrijheid tijdens de verschrikkingen van de oorlog, en schenkt de lezer vele fijne uren leesplezier.
(85)
  Mijn cadeaulijst
Barcelona, 1901. Er heerst grote sociale onrust in de stad: de armoede van de laagste klassen botst met de luxe van de grote boulevards, waar steeds meer schitterende gebouwen verrijzen. Een weergaloze, epische roman over de geliefde stad Barcelona
(28)
  Mijn cadeaulijst
Met brieven, bekentenissen en verzonnen verhalen probeert Johannes in de gevangenis de mensen voor zich te winnen die over zijn lot kunnen beslissen: de gevangenispastoor, de drugsbaas, en de uitgever.
(284)
  Mijn cadeaulijst
De wilde stilte is een verhaal van hoop, en van een levenslange liefde die sterker is dan al het andere. Het is een even helder als fijnzinnig verhaal over de instinctieve verbinding tussen onze ziel en de natuur, en hoe belangrijk die is voor ons allemaal.
(3317)
  Mijn cadeaulijst
Electra heeft het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar achter dit perfecte plaatje gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil, die de oplossing voor haar problemen zoekt in drank en drugs.
(159)
  Mijn cadeaulijst
Dochters van een nieuwe tijd dompelt je onder in de wereld van luxueuze danszalen, vermout, cocktails, opiumkelders en Chinese restaurants, totdat langzaam, maar onverbiddelijk, het einde van de vrijheid nadert door de opkomst van de nazi’s.
(704)
  Mijn cadeaulijst
Viktor is een prachtige roman over twee generaties binnen dezelfde Joodse familie, waarin hoofdpersoon Geertje op zoek gaat naar de waarheid rond Viktor Rosenbaum, de raadselachtige broer van haar grootvader.
(148)
  Mijn cadeaulijst
Een bijzondere roman met niet-alledaagse personages en vol verwikkelingen en toevalligheden die, net als je denkt dat het niet nog absurder kan, toch weer een onverwachte kant uitgaat.
(474)
  Mijn cadeaulijst
Rinkelende telefoons, felle lampen, rumoerige collega's én haar hond mag niet mee. Voor Jasmijn Vink. die autisme heeft, is het dagelijkse kantoorleven een ware beproeving.

Geef deze kerst meer met een boek.


De tip van Siham en meer cadeautips voor een steuntje in de rug.

De tip van Diederik en meer cadeautips voor stof tot nadenken.

De tip van Ellie en meer cadeautips voor kippenvel.

De tip van Robert en meer cadeautips voor een brok in de keel.

De tip van Nadia en meer cadeautips voor een nieuwe smaak.

De Hebban Cadeaugids voor nog veel meer cadeau-inspiratie.

De tip van Robert ten Brink

De Hebban Crew wenst je alvast fijne feestdagen.

Elke dag een verrassing? Bezoek dan vanaf 1 december de
Hebban Adventskalender